21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası - PanelEtkinliği
21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası - PanelEtkinliği
Türk Mutfak kültürü ve ürünlerimizin tanıtımının daha etkin olması, ulusal ve uluslararası arenada ses getirilebilmesi için T.C. Cumhurbaşkanlığı ve Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi'nin himayelerinde, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın desteği ile "Asırlık Türk Mutfağı" kitabından hareketle 21-27 Mayıs tarihleri "Türk Mutfağı Haftası" olarak ilan edilmiştir.
Bu kapsamda 24 Mayıs 2022 tarihi saat 14.00'de Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, Sezai Karakoç Kültür Merkezi Konferans Salonunda"Türk Mutfağı ve Zonguldak Mutfağının Dünü, Bugünü, Yarını" konulu Panel düzenlenecektir.
Tüm halkımız davetlidir.